Les noies de Mossbank Road

el

Les noies de Mossbank Road és una història que ens parla d’amistat, de l’amistat que sorgeix en un espai de llibertat com és un pis d’estudiants, lluny del pes de la família.

és en aquesta casa d’estudiants, entre els 18 i els 19 anys, que les tres protagonistes faran “l’estirada” juntes, i juntes tastaran la llibertat de poder descobrir qui són més enllà del que els pares o l’entorn han projectat damunt de cadascuna d’elles.

Seran només un parell d’anys, però el que compartiran serà tan pur, tan de veritat, que aquests anys les marcaran per tota la vida.

El pas del temps serà implacable, però a elles sempre els quedarà Mossbank.

phpThumb_generated_thumbnail

Des del primer moment el públic empatitza amb la La Di, la Viv i la Rose, protagonistes d’aquesta historia d’amistat que es forja durant els anys d’universitat i que es torna incondicional e indestructible al pas del temps tot i les batzegades que els porta la vida.

Es impossible no sentir-te identificat amb alguna d’elles en algun moment i això és gràcies al fantàstic treball tant de la direcció de Sílvia Munt com de les interpretacions de la Cristina Genebat, la Marta Marco i la Clara Segura que brillen amb uns personatges molt ben definits i propers que traspuen complicitat en cada escena i fan sentir-te partícip de la seva història.

Trobem una direcció intel·ligent, trepidant, jovial i, alhora, meticulosa i acurada, que no deixa res a l’atzar i, aconsegueix fer l’obra molt íntima creant un entorn còmode per al lluïment de les tres protagonistes.

Les tres protagonistes ofereixen un treball proper i còmplice, arriscat però sense precipitar-se, i acaben configurant uns personatges entranyables.

Val a dir que estan magnifiques i que tot està disposat perquè treguin les seves millors armes. L’obra està concebuda perquè totes tinguin el seu moment i sense cap dubte l’aprofiten per lluir-se i posar-se el públic a la butxaca.

D’altra banda, el muntatge compta amb una banda sonora potent, molt ben triada, amb cançons conegudes i que van encaixant perfectament. També cal destacar el vestuari, que et transporta a l’època i que es va alineant amb el pas del temps i el caràcter i personalitat que van assolint les noies.

Si us agrada el bon teatre, no us la perdeu.

 

 

 

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.