‘Acompanyats’, un concert de Daniel Anglès i el cor Giovinetto a Barcelona

Daniel Anglès i Giovinetto, finalistes de la tercera edició del programa Oh Happy Day, presenten el 12 de setembre a Barcelona una nova proposta musical: Acompanyats.

A l’escenari també hi serà Sergi Cuenca, director musical de El Rey León i íntim col·laborador d’Anglès en diferents projectes.

Durant el concert es podran escoltar fragments de musicals tan coneguts com Mar i Cel o Els Miserables, grans temes en català com Paraules d’amor o Amor Particular o altres èxits, com Think d’Aretha Franklin, que han fet que el cor sigui un dels més estimats de les últimes edicions del programa de TV3.

Daniel Anglès, impulsor d’aquesta proposta, va veure durant el programa que calia anar més enllà i va crear, amb Cuenca, un projecte comú amb un dels grups amb qui va ser sentir-se identificat des de primer moment. L’espectacle es va estrenar amb molt d’èxit el passat mes de maig a Puig-reig i amb l’assistència d’un miler de persones.

El cor Giovinetto completa la seva gira amb Acompanyantsun espectacle fresc, amb energia, per a tots els públics i amb el suport de dos dels millors professionals de teatre musical del país.

Els Giovinetto són un cor format per onze joves, 3 nois i 8 noies, d’entre 17 i 20 anys a Puig-reig amb l’objectiu de participar al concurs televisiu de corals de TV3, Oh Happy Day. Al 2015, el grup va participar a la tercera edició del programa on competien amb corals d’arreu del país, interpretant temes d’autors i estils molt diversos. El grup fou finalista i va quedar en segona posició a la final del programa.

gio)

Una nova i única oportunitat per gaudir de tot el talent d’aquest joves acompanyats de dos referents del teatre musical com són Daniel Anglès i Sergi Cuenca.

El concert serà el 12 de setembre al Casino l’Aliança del Poble Nou de Barcelona.

No us ho perdeu!

 

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.