“Per si no ens tornem a veure” un musical d’Alícia Serrat i Marc Sambola a El Maldà

És agost, l’activitat teatral a Barcelona va de caiguda però no tot són males noticies… Encara hi ha teatres com El Maldà que aposta per mantenir-se obert i per oferir una programació de qualitat.

Durant aquest mes han decidit reprogramar “Per si no ens tornem a veure”, una comèdia musical d’embolics amorosos amb aires medievals escrita amb cert to de parodia i que és tot un homenatge a les comèdies de Shakespeare o Marivaux.

NOU_CARTELLTEATRE_BARCELONA-3-390x560

“PER SI NO ENS TORNEM A VEURE. Teatre musical. 70 min. Català. Els Reis d’Arden reben una carta dels Reis de Dumaine on els proposen que la seva filla Anne es casi 

amb el príncep William d’Arden. Però els joves prínceps no tenen cap intenció de casar-se i menys amb algú que gairebé no coneixen. Tots dos, sense saber-ho, tenen la mateixa idea: Fugir amb una identitat falsa i descobrir com és el món més enllà dels seus regnes. Però per més disfresses que portin, i per més que canviïn una vegada i una altra d’identitat, els dos prínceps es troben i s’enamoren irremeiablement.

Per si no ens tornem a veure és la història de dues persones que no són el que diuen ser. És una història de disfresses i d’identitats falses on el destí, igual que l’amor, és inevitable. I és sobretot un homenatge a comèdies com Leonci i Lena, El joc de l’amor i de l’atzar o Al vostre gust, on les aparences i els enganys es barregen amb la comèdia i l’amor.”

A 321 Ocio no ens ho hem volgut perdre i hem aprofitat per comprovar que les recomanacions que ens havien arribat eren totalment encertades.

Alícia Serrat signa un llibret ben treballat amb unes lletres gamberres i cuidades al detall per explicar una història senzilla que parla de com ens compliquem la vida quan es tracta d’amor. A més, Serrat també s’adjudica una direcció àgil que manté l’interès durant els 70 minuts que dura l’espectacle.

Per la part musical, una guitarra que toca Marc Sambola, compositor de la música de l’espectacle, es suficient per recrear tot tipus de melodies, això sí, sempre mantenint un aire ancestral que queda potenciat amb la caracterització de l’intèrpret com a trobador.

Respecte als intèrprets, tant Anna Langares en el paper de princesa Anne de Dumaine com Edgar Martínez en el paper de William d’Arden, ens fan gaudir en tot moment d’unes bones veus que harmonitzen i empasten a la perfecció. Ahhh i sense microfonar!!! cosa que cada cop és més complicat de veure i que s’agraeix.

Els dos actors són capaços de passar de la solemnitat a la comicitat amb fluïdesa, transmetent les emocions dels personatges i posant-se al públic a la butxaca, sobretot, en els moments en els que trenquen la quarta paret i el fan partícip de l’espectacle. De fet aquestes escenes són de les més divertides i les que millor funcionen.

No badeu perquè queden molt poques entrades per gaudir d’aquesta petita joia que sense cap dubte us ajudarà a amenitzar les caloroses nits d’agost a la ciutat. Aneu-hi!!!

16839474_10210905353262894_767135773_n

Anuncios

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.